ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Γιώργος Κουτουζής γεννήθηκε στην Κλινική Ροϊδη στην Πούντα, στον Πόρο στις 15.08.1963

Ξεκίνησε τη μαθητική του εκπαίδευση από το Μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο της Ηπειρωτικής περιοχής του Πόρου (Καραπολίτι) και την ολοκλήρωσε αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο Πόρου.

Φοίτησε στην ΑΔΣΕΝ Χίου, ως Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού και είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Εργάστηκε επιτυχημένα για 8 έτη στον τομέα της Ναυτιλίας, στην PETROLA, του Ομίλου Λάτση, σα Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού. Στη συνέχεια δραστηριοποίηθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Πόρο, σαν επιχειρηματίας στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης και της Εστίασης.

Από το 2000, ασχολείται με την παραγωγή, εμφιάλωση και εξαγωγή λαδιού σε σύγχρονη οικογενειακή μονάδα που έχει ιδρύσει στο Καραπολίτι του Πόρου.

Με μεγάλη συμβολή στα κοινά του νησιού, ο Γιώργος είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Καταναλωτών Πόρου, ενεργό μέλος στον Εμπορικό Σύλλογο, όπως και στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. Πόρου.

Κατήλθε πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο το 2002 σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και το 2014, όπου εξελέγη και διατέλεσε Αντιδήμαρχος για 7 σχεδόν χρόνια. Από το 2021 έως το 2023, υπηρέτησε το νησί μας ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.